Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

H.A.S.

Ár:
3.000 Ft
Cikkszám: 978-615-5341-97-7
Elérhetőség: RENDELHETŐ

Leírás és Paraméterek

H(alózni) A(lapvető) S(zükséglet). Mindennapi eset. Sőt, minden napszaki. (Ennél profánabb úgy már csak a folytatás lehet.) Ezzel együtt a rómaiak táplálkozási szokásain érdemes csámcsogni, már csak azért is, hogy a világ megszabaduljon a kínos sztereotípiáktól. A római gasztronómiatörténet ugyanis nem a fürjnyelvpástétommal, a színes orgiákkal és az önfeledt hányásokkal kezdődött...”

„...akinek pedig a római konyha nem feküdte meg a gyomrát, az a Kárpát-medence őskori kultúráinak, illetve a népvándorláskor fiainak táplálkozási szokásaiba is belefeledkezhet néhány percig.”

Műfaj régészet
ISBN 978-615-5341-97-7
ISSN 1785-0339
Alcím Háromfogásos gyomortörténelem
Sorozat Aquincum Nostrum III. 8.
Szerkesztő Budai Balogh Tibor – Vukics Adrienn
Kiadó BTM Aquincumi Múzeum
Kiadás éve 2023
Kötés típusa Keménytáblás
Oldalszám 204
Nyelv magyar
Méret B5 165 x 235
Tömeg 632 g