Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

F.E.A.S.T.

Ár:
3.300 Ft
Cikkszám: 978-615-5341-98-4
Elérhetőség: RENDELHETŐ

Leírás és Paraméterek

”The exhibition Features Exciting Alimentary Subjects and Tidbits. Eating takes place every day, or, in fact, in every part of the day. (The only thing meare profane than that would be what usually comes afterwards.) Having said that, it is worth chewing over the eating habits of the Romans, if only to rid the world of embarrassing stereotypes. The history of Roman gastronomy, after all, did not begin with quail tongue pâté, colourful orgies and ecstatic vomiting...”

”...Those for whom Roman cuisine does not sit heavy on their stomach can, in the search of comprehensiveness and as counterpoint, also spend a while engrossed in exploring the diets of the prehistoric culture of the Carpathian Basin and the peoples of the Migration Period.”

Műfaj régészet
ISBN 978-615-5341-98-4
ISSN 1785-0339
Alcím A three-course belly history
Sorozat Aquincum Nostrum III. 8.
Szerkesztő Tibor Budai Balogh – Adrienn Vukics
Kiadó Budapest History Museum – Aquincum Museum
Kiadás éve 2023
Kötés típusa Keménytáblás
Oldalszám 204
Nyelv angol
Méret B5 165 x 235
Tömeg 630 g